Εντομοαπωθητικά Προϊόντα

Τα εντομοαπωθητικά & εντομοκτόνα προϊόντα Spira αποτελούν εγγυημένη, πρακτική & οικονομική λύση για σίγουρη και αποτελεσματική προστασία των οικιακών και επαγγελματικών χώρων από τα ενοχλητικά έντομα (κουνούπια, σκνίπες, μύγες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια κ.α.) Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα (σπείρες, ταμπλέτες και υγρά) παράγονται στην Ιταλία, από το Group εταιριών ZOBELE, που κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στη παραγωγή εντομοαπωθητικών προϊόντων, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα. Τα νέα εντομοκτόνα sprays της σειράς, παράγονται & συσκευάζονται στην Ελλάδα.

http://www.zobele.com/

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Spiralette

Εντομοαπωθητικές σπείρες που προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διάρκεια σπείρας 8 ώρες.

Spira Mat

Ταμπλέτες (14 και 30 τεμάχια) διάρκειας 8 ωρών, που απομακρύνουν και ναρκώνουν κουνούπια και άλλα έντομα.

Spira Set Mat

Εύχρηστη εντομοαπωθητική συσκευή που μαζί με 10 ταμπλέτες δώρο, αποτελούν μία πρακτική πρόταση για την προστασία από τα κουνούπια και τις σκνίπες.

Νέο SPIRA SPRAY για Έρποντα Έντομα

Εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια κ.α., κατάλληλο για κάθε οικιακό ή/και επαγγελματικό χώρο. Χωρίς CFCs.

Νέο SPIRA SPRAY για Iπτάμενα Έντομα

Εντομοκτόνο spray για κουνούπια, μύγες, σκνίπες κ.α., κατάλληλο για κάθε οικιακό ή/και επαγγελματικό χώρο. Χωρίς CFCs.

Spira Liquid Refill

Υγρό εντομοαπωθητικό με δραστική σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά από το χώρο (40m3) τα ενοχλητικά έντομα. Διαρκεί 45 νύχτες.

Spira Set Liquid

Διπλής χρήση συσκευή με εντομοαπωθητικό υγρό, που αποτελεί μία πρακτική &ι εύχρηστη λύση για την απομάκρυνση εντόμων. Χρησιμοποιείται και με εντομοαπωθητικές ταμπλέτες SPIRA MAT.

Ultra Safe Set

Αυτόματη συσκευή με εντομοαπωθητικό υγρό και χρονοδιακόπτη 8 ωρών και κουμπί on/off(σύστημα προστασίας για παιδιά), που προσφέρει προστασία από κουνούπια και σκνίπες.