Προϊόντα Πράσινου Σαπουνιού

Η οικογένεια Μαλικούτη παράγει τα προϊόντα Αρκάδι από το 1946 με τον αυθεντικό, παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας τίποτα άλλο παρά ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι και νερό. Σήμερα κάτω από το όνομα “Αρκάδι” υπάρχει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη καθαριότητα και τη φροντίδα των ρούχων, ειδικά των ευαίσθητων μωρουδιακών αλλά και τη καθαριότητα του σπιτιού. Χωρίς συνθετικά, πρόσθετα, χρώματα και αρώματα, τα προϊόντα είναι βιοαποικοδομήσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, ελεγμένα για την ποιότητα τους και φυσικά 100% Ελληνικά.

www.arkadiproducts.com
fb https://www.facebook.com/arkadisoap

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αρκάδι Παραδοσιακό

Ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού, με απολυμαντική δράση - κατάλληλο για ρούχα, χαλιά, πιάτα-σκεύη και επιφάνειες.

Λευκό Σαπούνι σε Σκόνη

Mε σεβασμό στο περιβάλλον (φυσική σύνθεση) και στην οικονομία (20 πλύσεις) - άψογα αποτελέσματα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Μαλακτικό Αρκάδι Baby

Προσφέρει μεταξένια απαλότητα και αρωματίζει ευχάριστα χάρη στην ειδική σύνθεση.

Πράσινο Σαπούνι σε Σκόνη Αρκάδι Baby

Με 100% φυσική σύνθεση (ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, νερό) - άψογα αποτελέσματα σε χαμηλές θερμοκρασίες και σε όλες τις σκληρότητες νερού.

Υγρό Σαπούνι Αρκάδι Baby

Αγνό, δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό - ιδανικό για βρεφικά ρουχαλάκια, αλλά και για όλη την οικογένεια.

Πλάκα Λευκού Σαπουνιού

Παρασκευάζεται από λιπαρά οξέα φοινικέλαιου και φοινικοπυρηνέλαιου, τα οποία δίνουν χαρακτηριστικά πλούσιο και πυκνό αφρό.

Πλάκα Πράσινου Σαπουνιού

Με την αυθεντική κλασική συνταγή και απολυμαντικές ιδιότητες, αποτελεί τον πολυτιμότερο σύμμαχο στην καθημερινή καθαριότητα.