Φυσικά αρωματικά χώρου & χώρων φύλαξης ρούχων

Η σειρά προϊόντων Arista αποτελείται από 100% φυσικά προϊόντα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων τα οποία είναι παραδοσιακά γνωστά για τον εξαιρετικό άρωμα τους και κυρίως για τις ιδιότητες κατά του σκόρου. Τα προϊόντα προσφέρονται σε πρακτικές συσκευασίες, κατάλληλες για ντουλάπες, συρτάρια ή χώρους όπου φυλάσσονται τα ρούχα. Το διακριτικό άρωμα τους, το οποίο απελευθερώνεται σταδιακά, προστατεύει τα ρούχα (μάλλινα, κοστούμια, κουβέρτες, χαλιά ) κατά τη διάρκεια της αποθήκευσής τους (3-4 μήνες).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Spray Λεβάντα

Αρωματικό spray χώρου με άρωμα λεβάντας. Εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές και αρωματίζει διακριτικά, δημιουργώντας ήρεμη κι ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΝΕΟ Spray Anti-tobacco

Αρωματικό spray χώρου Antitobacco, με μελετημένη σύνθεση που εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές του καπνού τσιγάρων και αρωματίζει δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας.

ΝΕΟ Spray Βανίλια

Αρωματικό spray χώρου με άρωμα Βανίλιας. Εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές και αρωματίζει ευχάριστα και διακριτικά χαρίζοντας μοναδική φρεσκάδα.

Λεβάντα για Ντουλάπες – Maxi

Χαρίζει στα ρούχα, τις ντουλάπες και τους χώρους φύλαξης extra φρεσκάδα με άρωμα φυσικής λεβάντας. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα λεβάντας.

Λεβάντα για Ντουλάπες

Χαρίζει στα ρούχα, τις ντουλάπες και τους χώρους φύλαξης τη μοναδική φρεσκάδα και το ξεχωριστό άρωμα της φυσικής λεβάντας. Προστατεύει και αρωματίζει διακριτικά, χωρίς να λεκιάζει τα ρούχα.

Λεβάντα για Συρτάρια

Χαρίζει στα ρούχα, τα συρτάρια και τις θήκες φύλαξης μοναδική φρεσκάδα και το ξεχωριστό άρωμα της φυσικής λεβάντας. Ιδανικές για συρτάρια και μικρούς χώρους φύλαξης.

Λεβάντα για Χαλιά / Κουβέρτες / Μάλλινα

Ιδανικό για χρήση σε χαλιά, κουβέρτες, παπλώματα, μάλλινα ρούχα. Προστατεύει και αρωματίζει διακριτικά για ολόκληρη τη σεζόν.

Βανίλια για Ντουλάπες

Χαρίζει στα ρούχα, τις ντουλάπες και τους χώρους φύλαξης μοναδική φρεσκάδα. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα βανίλιας, παραδοσιακά γνωστά για το πλούσιο άρωμα που αναδύουν. Προστατεύει και αρωματίζει διακριτικά, χωρίς να λεκιάζει τα ρούχα.

Εξωτικά Άνθη για Ντουλάπες

Χαρίζει στα ρούχα, τις ντουλάπες και τους χώρους φύλαξης μοναδική φρεσκάδα. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα εξωτικών λουλουδιών, παραδοσιακά γνωστά για το πλούσιο άρωμα που αναδύουν. Προστατεύει και αρωματίζει διακριτικά, χωρίς να λεκιάζει τα ρούχα.